Доступ до HINARI в НаУКМА від Марії Білої


Вже другий рік поспіль могилянці мають змогу працювати з електронними журналами колекції  Hinariпроекту Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (World Health Organization)    –  “The Health InterNetwork Access to Research Initiative“-  http://www.who.int/hinari/en/

Проект HINARI спільно з найвпливовішими видавництвами наукових журналів “народився” в 2002 р., і пропонує нині для 109 країн світу (країни, що розвиваються, країни з перехідною економікою) безкоштовно або за досить помірковану плату  (як у випадку для України) одну з найбільших тематичних колекцій:  понад 7 тисяч назв журналів з медицини, хімії, бiотехнологiї, охорони довкiлля, мікробіології,  зоології від відомих видавництв світу :  Elsevier,  Cambridge University Press, Nature Publishing Group, BioOne,  IOS Press, Sage Press, M.A. Liebert, De Gruyter, Thieme, Teylor & Francis та ін.

Доступ за умовами ліцензії – лише з університетського містечка НаУКМА. Сторонні користувачі теж можуть оформити річний читацький квиток для роботи в Бібліотеках НаУКМА.

Доступ до НINARI для Могилянки на 2011 рік став можливий завдяки спеціальному гранту від пані Марії Білої (Каліфорнія, США). Щира подяка, пані Маріє за цю можливість доступу до важливої наукової інформації!

 

 

 

2 thoughts on “Доступ до HINARI в НаУКМА від Марії Білої

  1. Так! НINARI – це чудовий ресурс, наші користувачі (з Донецького національного технічного університету) також дуже вподобали його.
    На жаль, на 2011 рік не змогли ми знайти допомоги у фінансуванні…

Залишити коментар